joi, 23 octombrie 2014

Chelsea si PSG va apăra LM neinvinsa in acest sezon

Liga Campionilor continuă în această săptămână în runda 3 grupe de bază. În programul de marți va fi Chelsea și Paris St Germain apăra neînvins până acum în sezonul, Bayern Munchen, apoi la smash hit de seara pe teren AS Roma încearcă să păstreze punctul de echilibru sută la sută de deschidere două meciuri și întinde seria colectat 748 minute fără un scop.

Chelsea în unsprezece meciuri din noul sezon și încă nu și-a pierdut în nouă dintre ele a castigat. Week-end a triumfat pe teren Crystal Palace 2: 1 și cinci puncte conduce Premier League. Puțini așteptat ca seria de cinci victorii împotriva concurenței Maribor trebuie să se termine, mai ales atunci când "Blues", în meciul de deschidere, echipa a atras doar 1: 1 Schalke. Aceasta rămâne lipsa sau rănit marcator Diego Costa.

"Pentru noi este meci foarte important pentru că winmasters avem mai mult de jumătate din grupul de șapte puncte", a spus antrenorul lui Chelsea Jose Mourinho. "Eu nu am de gând orice schimbări majore la echipă, pentru că eu nu afecta echilibrul echipei. Crede că vom construi pe performante excelente recente", a spus antrenorul portughez.

Evident, din nou, doar pe banca de portarul ceh Petr Čech, care în acest sezon pentru Chelsea odchytal un meci Cupa Ligii cu Bolton și 66 minute de joc League împotriva Arsenal, în care rănit Thibaut Courtois. Liderul belgian dar s-au întors în meciul următor între barele.


Nici Paris St Germain în sezonul încă cunoscut winmasters amărăciunea înfrângerii și extinderea seriei va lucra în cadrul APOEL Nicosia. Campion franceză dorește să construiască pe ultimii 3 victorii: 2 peste Barcelona, dar situația este complicată de golf lui bolnav. Top marcator Zlatan Ibrahimovic joacă pe 21 septembrie, dar leziunile sunt, de asemenea, alți jucători, cum ar fi Ezequiel Lavezzi.

Prin urmare, Apoel se simte șansă. "In ultimii ani am făcut un astfel de salt pe care le putem bate pe oricine, indiferent de cât de mare este numele este. Dar ar fi o nebunie dacă Barcelona și PSG nu sa terminat pe primele două locuri", a declarat grupul de favorite APOEL atacant Tomás De Vincenti.

Bayern ca una dintre echipele care vor fi prezentate, marți, încă nu și-a pierdut un punct, atunci când, în deschiderea două meciuri câștigate 1: 0thHit de seara la Roma, în plus, va apăra 748 minute serie lungă primite fără goluri. "Ma astept la o mulțime de fotografii de la AS Roma, defensiv noastră trece testul mare., Dar vom merge în meciul ca fiecare, în winmasters scopul de a câștiga", a declarat portarul Manuel Neuer. Meci extraordinar așteaptă Bayern apărător Mehdi Benatiu, care sa mutat în Germania, în vara doar de la AS Roma.

Cifrele întregi italiene, după două meciuri din grupa pe locul al doilea, dar acum a lovit adversarul, care este de ultima unsprezece deplasare meciurile din Liga Campionilor a pierdut una. "Vom fi unul dintre cele mai bune echipe din lume, suntem underdog", a declarat antrenorul Rudi Garcia AS Roma.

Barcelona vrea să remediu Ajax înfrângere anterior în Paris și ton week-end "El Clasico", pe motiv de Real Madrid. "Avem nevoie să se concentreze pe deplin asupra meciul cu Ajax. Dacă nu joacă bine, marti, se poate schimba starea de spirit, înainte de meciul cu Real", a avertizat mijlocașul Javier Mascherano.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu