joi, 23 octombrie 2014

Critica de arbitri este în creștere, însă suport Pelt Damková

Liderul judecătorilor Dagmar are Damková ciuda criticilor tot mai mare de încrederea deplină a președintelui Asociației de Fotbal din Cehia Miroslav Pelt. Ea și-a exprimat sprijinul pentru astăzi întâlnirea sesiune League în Eden din Praga.

Punerea în aplicare a arbitral sunt în foc pentru o lungă perioadă de timp, mai ales din cauza unor presupuse erori în favoarea Pilsen. După meciul de winmasters duminică Mladá Boleslav - Plzeň, în care judecătorul Jaroslav Bilek neodpískal împotriva Victoria și pedepsei curte de ofsaid a oprit din greșeală o casă contraatac, chiar ziarul Sport invitat Pelt a face apel Damková.


Aruncă cu încă pe arbitru de astăzi șeful de raliu, care este un partener de oficialii controversate și vice FACR Romana Berbra, susținută și nici un club sau Mladá Boleslav, a avut nici o obiecție împotriva sa. "Desigur, situația cu arbitrii nu fericit, dar vestea proastă vinde lucrari mai bine decât bine", a spus el la o conferință de presă, vicepreședintele FACR Dušan Svoboda.

"Am avut de a face un scurt comentariu, pentru că eu cred că, în ceea ce winmasters privește calitatea judecătorilor nu trebuie să ne fie rușine și Europa fac parte peste medie", a declarat Svoboda, dar, de asemenea, a adăugat că Comisia nu ar fi doar judecătorii ar trebui să reanalizeze criteriile de nominalizare lista de arbitri.

"Eu cred că, pe lângă calitatea de arbitru ar trebui să aibă încredere maximă a tuturor părților interesate", a spus Svoboda. "Problema și atmosfera pe care aici în ultima vreme nu este vorba doar despre credibilitatea unei comisii ar trebui să gândească în această direcție. Dar este o percepție subiectivă și trebuie să evalueze pe cei care judecă fapta și nominaliza lupte", a spus el.

http://bonus-pariuri.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu