joi, 23 octombrie 2014

Trabzonspor - KSC Lokeren

O provocare importantă, care poate decide în cele din urmă progresele încărcare, face mai bine Trabzonspor. Lokeren a jucat vreodată o primă repriză proastă, dar cealaltă a jucat foarte timid și două goluri Yatabarého cu Constant nu a reușit să răspundă. Intern și a rămas pe locul al doilea și a creat un avans de trei puncte pe adversarul său.

Echipa de vizita vor fi introduse în joc, nu-i rău deloc. Deja în a doua minutul tras de la o distanță mare Galitsios, dar șutul său de pe tun care lovește bara transversală, portarul a reușit să racla Öztürk. El a descoperit cele trei baruri în loc de răniți numărul unu Kivraka și după performanța de astăzi antrenorul Vahid Halilhodzic a spus cu siguranta un loc în baza.

Glumit ulterior lovitură liberă directă Ekici. Unul dintre cei mai activi de pe teren în timp ce tremura șutul său peste zid, dar care este scopul. Aproximativ patru minute mai târziu, cu un bun winmasters oportunități de fotografiere primit persoons lokerenský Mijlocaș, dar saritura lui încercare volleyed în cele din urmă, de asemenea, a condus următor.


În 24 minute, meciul ar putea punctaj cont načnout Abdurahimi. Pentru el, mingea superb sculptate De Pauw, care au acționat împotriva apărare lax perfect, lovit coechipierul său, dar mingea este trimis doar la tribune. De atunci, dimpotrivă, a luat inițiativa de jocuri Trabzonspor. Un portar Copa vizita a fost în mod constant în alertă.

În primul rând a trebuit să dispună de toxic încercare Constanta din spatele var, apoi a trebuit să candideze împotriva Waris, care a aterizat o poziție de a winmasters converge, și în cele din urmă a reușit împotriva lui. Setarea este încă o șansă de a obține Leye, când acasă într-adevăr greșit față-off în propria jumătate, dar FORVARD senegalez de unghi nu a avut ca scop precis.

Al doilea act a avut în mod clar dominată taxe Halilhodžićovým. În minutul 51, Cardozo a zguduit după o lovitură de colț, dar lovitura sa încheiat doar peste poartă. După 54 de minute de Waris poziție bună a trecut poarta un pic, dar de care nu loviturii de colț, ulterior Yatabarého caz, care a simplificat corner Ekiciho ​​cap exact tija.

Trabzonspor a continuat să winmasters concurat cu poftă de al doilea obiectiv. În primul rând, în defensivă descoperit Cardozo, se rupt să-l împletească, dar a șutat de pe punctul de a lovit bara transversală. O clipă mai târziu, antetul lucrat Yatabaré, a cărui încercare de a sări drum spre altar Barry, pe linia de poartă, dar a fost capabil de a lovi bine construit Leye.

În concluzie împins din nou Waris, a cărui Copa bătut în suprafața de pedeapsă, dar judecătorii pedeapsa Liana nu bâzâie. În minutul 86 a decis constanta câștigător. Bosingwa a scăpat pe partea dreaptă, procpal de var, apoi a dat atacatorul minge de Guineea, care sa mutat la winmasters mâna stângă și a condus la mai precis tija.

Lokeren ea înainte nu au arătat mult, dar ofensiva a reînviat la sosirea brazilian Dutra, care inițial nu a mai jucat. Cu scorul de 1 la 0, balonul sa-l în var, dar șutul său slab nu era sigur probleme Öztürk. La stabilirea Dutra ajuns din nou la terminare, chiar și în acest caz, cu toate acestea, Ozturk imatur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu