joi, 23 octombrie 2014

PAOK Salonic - ACF Fiorentina

Tot toscan, în ciuda o performanță foarte convingător îndrăznesc la trei puncte de Salonic. Intern Deși uneori rivalii săi au făcut față, dar a suferit de la incapacitatea de a termina cu precizie și în cele din urmă a trebuit să capituleze.

Fiorentina a avut în mod tradițional probleme cu componența liniei ofensive. Odată cu pierderea de Pepita Rossi și neconvingătoare ca Maria Gómez avut ocazia din nou tânăr Federico Bernardeschi, care a sprijinit Josip Iličić și Juan Vargas. Fă o bandă de rezervă winmasters pentru a se potrivi o achiziție nouă în numele Milan Badelj, care ia luat locul lângă Jasmina Kurtiće și playmaker spaniol Borja Valera.

Fiorentina cu siguranță nu o să așteptăm și să vedem ce pune la cale acasa. Poziție atât de preferat Aware, care a avut loc împotriva casa, ea sa aruncat în atac. După rata de eroare a primit mingea Mijlocaș slovenă Josip Iličić, care shutout glicozilare portar. Pentru el, dar în nici un caz însemna sfârșitul de pericol, deoarece pentru a se lupta pe băiat mingea primit Bernardeschi. Shooter Young, dar nu a socotit cu dorážkou și păcălit mingea peste poarta!

Un alt supărare mare pentru acasă cu deplin evident după zece minute de la Giannis Skondras accidentat și a trebuit să fie alternate. Acesta a avut loc pe winmasters terenul de Stelios Kitsite. Din primele minute ale meciului a fost foarte nervos și nu unul dintre adversari nu a precupețit nici o intervenție pe marginea regulilor, astfel încât judecătorul Felix Zwayer în primele treizeci de minute de trei ori a ajuns în buzunar un cartonaș galben de câteva ori, atât "cocoș" admonestat pentru.


Violete de activitate sunt plătite cu zece minute înainte de sfârșitul primului semestru, când Josip Iličić ajuns în spatele apărarea și a găsit o pasă lungă nabíhajícího Juan Vargas. El se găsește în fața glicozilarea portarul Deși presat de un apărător, ci de la o pedeapsă distanță rupt de două ori portarul adversarilor - Fiorentina a condus la Salonic pe un singur scop.

Salvați casa si sa le înapoi în meci, căpitanul a încercat acasă Athanasiadis, care a condus mingea și lovitura frumoasa angajat deținător Tătărușanua, dar el a folosit winmasters picioarele ca dimineata sa sfătuit. Introducerea a doua jumătate este mai bine gestionat la nivel național, atunci când Athanasiadis a fugit de apărare opoziție și portarul speriat violete. El a germina, de asemenea, sufla Salpingidis. Un alt proiectil interesant a aratat Jasmin Kurtić. Fostul jucător de Sicilia Palermo curaj pentru a trage și incomod în ultimul moment a trebuit să scoți un de zile mari a glicozilarea portarul, care a început mingea pe o lovitură de colț.

În schimb Bernardeschiho ajuns să joace Cuadrado și la doar două minute după șederea sa pe teren ar putea aproape sărbătorește asistență. Cuadrado este frumos relaxat Iličić, care a trimis pe o cruce la Vargas. Vargas celebru concediat, dar glicozilare salvat pol! O dimineață interesant încearcă să alternativ Andrea Lazzari, apoi zastřeloval, de asemenea, Josip Iličić. Chiar proiectil său, dar calea de rețea în cele din urmă găsit. După descărcarea Iličić este pe winmasters teren uitat Marko Marin și-ar putea vedea cum Cuadrado rupt în meciul. Nu a ezitat, inventa înregistrări de lungă durată și a criticat în mod corespunzător întinsă glicozilare portarului. Marele Balonul a pornit pe un alt corner. De acolo el toscan tot nezahrozil deoarece Jasmin Kurtić ars o mulțime de poartă.

Nuanțe de violet, dar ar putea colecta, de asemenea, că Rata cruce a fost deviat peste poartă Fiorentina. Un antrenor Vincenzo Montella pe jucătorii săi pentru neglijență lor foarte supărat. La momentul prestabilit Montella fussed chiar mai tare atunci când jucătorii săi au venit la Laxness pe de o parte střídajícímu Golas, care este de finisare câteva reflecții de poziție relativ promitatoare. Din păcate pentru acasă, dar a ratat și Violets au fost capabili să se relaxeze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu