sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Campionatul în Rusia spus că nu există probleme cu stadioane

În timp ce pregătirea Cupei Mondiale din acest an în Brazilia a fost însoțită de probleme majore cu stadioane, următoarele campionatul patru ani la Rusia se pare ca nu vor. După o inspecție de cinci zile de delegatul FIFA a declarat Chris Unger, care are controlul organizației care se ocupă de turneu.

"Într-adevăr, se pare că construcția de planul original merge mai repede", citat de AP Unger, după vizita de astăzi la Moscova în Lužnikách stadion, care va găzdui finala. "Aceasta este o veste bună, pentru că cu atât mai repede vom face, cu atât mai repede putem începe pe termen de încercare", a adăugat el.

Unger în ultimele zile a vizitat, de asemenea, pe stadionul nou construit in Sankt Petersburg, care a fost însoțită de dificultățile de construcție, în funcție de informațiile recente, arena de 69.000 de persoane ar trebui să fie încă gata în doi ani. În plus, am reușit să rezolve problemele cu un stadion acoperiș retractabil de la Soci, care va fi eliminat în timpul campionatului.


Inspecția pierdut șapte nou construite stadioane pentru campionat, pentru că în ele a început doar recent să lucreze. Potrivit Unger, dar nu este nimic neobișnuit. "Nu e vorba că ne uităm la planurile și a spus că totul este în regulă", a spus oficialii. "Ne vom întoarce și vom urmări modul în care progresele înregistrate de construcție și în cazul în care planurile sunt urmate", a adăugat el.

Campionatul de Rusia, de asemenea, însoțită de temerile legate de rasism și huliganism, faptul, cu toate acestea, Unger, precum și alte probleme politice, a refuzat sa comenteze. "Facem tot ce putem pentru a rezolva problemele. Chestia e, că unii oameni abuzează de fotbal pentru propria lor vizibilitate", a declarat președintele comitetului de organizare Alexei Sorokin campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu