joi, 23 octombrie 2014

Mandanda să se schimbe, nu cred că în ianuarie vrea să rămână la Marsilia

Al optulea sezon din acest an este una dintre barele Marsilia Steve Mandanda și ar trebui să rămână așa până la sfârșitul lunii iunie a anului viitor. Portarul francez a fost legata de o posibila plecare, cu toate acestea, nu se schimbă tricoul prioritatea sa în acest an și intenționează să dochytat în OM ...

Marseille Mandanda a cumpărat în vara anului 2008 pentru două milioane și jumătate de euro de la Le Havre și astăzi 29 ani Portarul în vârstă a devenit imediat un lider printre tijele. De-a lungul anilor, numele lui a fost asociat, de exemplu, cu privire la Sunderland, acum sa interesat Dinamo Moscova.


"Sincer, eu nu vreau să plec în ianuarie. Este adevărat că orice se poate întâmpla, dar eu nu vreau sa plec", a declarat el pentru site-ul clubului.

"Niciodata nu poti fi sigur că voi vinde, nu va fi exclus de la echipa sau nu rănit. Cu toate acestea, am în cap limpede, vreau să rămân și cu siguranță nu vor să plece în ianuarie", a declarat portarul cu un contract de până în iunie 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu