sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Campionatul European U21 se va desfășura sub patronajul președintelui

Campionatul European de Fotbal în 21 ani, care, în iunie 2015 va fi de hosting Praga, Olomouc și maghiară Fort, va avea loc sub auspiciile președintelui Republicii Cehe Miloš Zeman. Astăzi despre el la conferinta de presa a informat organizatorii turneului și președintele FACR Miroslav Pelt.

"Patronajul Președintelui Republicii face ca acest eveniment chiar prestigiu mai socială și putere să-l apreciem. Pur și simplu arată că acesta este cel mai mare eveniment de fotbal vreodată care va avea loc în Republica Cehă", a spus Pelta. "Patronatul este în primul rând o winmasters chestiune de prestigiu, decât că ne-am adus unele beneficii", a adăugat el. Președintele Zeman ar putea apărea, de asemenea, direct de la stadion în timpul meciurilor din campionat.

Comitetul de organizare are, de asemenea, de sprijinul din orașele gazdă. Nimic nu sa schimbat, chiar si recentele alegeri municipale. "Orașele răspunde pentru noi, pe termen lung, chiar dacă Consiliul Local a reînnoit și să se identifice cu semn de întrebare turneu. Poate fi numai acolo unde rulează încă negocierile de coaliție și nu este clar cine va fi primarul", a winmasters declarat organizare președintele comisiei Petr Fousek. "Turneul este o oportunitate pentru oraș pentru a prezenta atat pe plan intern și în străinătate, și eu cred că ei înțeleg orașul, indiferent de cine este la City Hall", a adăugat el.


Cele mai apropiate evenimente asociate cu turneul va atrage grupurile de bază. Acesta va avea loc la data de 6 noiembrie, la Clarion Hotel Prague Vysocany, în prezența președintelui UEFA, Michel Platini. A buletinului de vot act ar trebui să ia ambasadorul a turneului și unul dintre cele două titular ceh de Balonul de Aur pentru cel mai bun fotbalist european Pavel Nedved.

"Ei au invitat și alte legende ale fotbalului ceh, inclusiv cea de a winmasters doua titularul de Aur Ball ceh Josef Masopust, dacă permisele sale de sănătate. Protocol calculează, de exemplu, precum și reprezentanți ai ligă și alte fotbal", a spus el Fousek.

Este deja clar că echipa națională vor fi implementate în Republica Cehă "Praga", grupul și Anglia la "Moravia". Apoi, ei vor fi asociat echipe desfășurate de Germania și Italia.Alte două rivali echipa cehă va ieși din patru Portugalia, Danemarca, Suedia și Serbia.

"In timp ce am sperat că turneul lupta prin Slovacia și winmasters participanții sunt mulțumiți. Deși există surprize sub formă de cădere din Franța și Spania, dar sunt încă în libertate țară turneu de fotbal, atragerea de spectatori și televiziune și să contribuie la prestigiul turneului . Mai mult decât atât, toate echipele sunt foarte puternice în performanță ", a spus Fousek.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu